Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen heb ik hieronder voor je op een rijtje gezet. Mocht je er niet uit komen, laat het me vooral even weten! Ik help je met alle liefde verder.


Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven! Wat nu?
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met me op. Ik probeer dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Wat kan ik doen als ik niet helemaal tevreden ben over de bestelling?
Ik zal altijd mijn uiterste doen om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je bestelling. Mocht dit onverhoopt toch niet het geval zijn, neem dan altijd contact met me op! Dit kan via het contactformulier op de website, of per mail.

Kan ik mijn bestelling ook buiten Nederland laten bezorgen?
Absoluut! Dit is op dit moment nog niet geïntegreerd in de website, maar als je mij een berichtje stuurt dan zorg ik dat het in orde komt.

Wat kan ik doen als ik de bestelling snel in huis wil hebben?

Spoedbestelling? Geef het aan bij je bestelling of neem van tevoren contact met me op. Ik heb ook altijd een klein voorraadje. Wil je weten wat ik op voorraad heb, stuur dan even een mailtje naar info@dearjellyfish.nl of vul het contactformulier in.

Wat is het wasadvies?
Was alle items binnenstebuiten op 30 graden, en met gelijke kleuren. Liever geen wasverzachter en niet in de droger. Items kunnen ongeveer 5% krimpen in de was.

Welke maat zal ik kiezen?
Omdat alles handgemaakt is, kunnen maten natuurlijk iets variëren. Als je twijfelt over de maat, kun je er ook voor kiezen om een maatje groter te nemen. Bij een broekje kan je de boordjes omslaan, en zit er een koord in het heupboord waardoor hij verstelbaar is. Kan je er nog langer mee doen ook 🙂
Over het algemeen wordt onderstaand overzicht aangehouden. Natuurlijk zijn dit gemiddelden. En ook hier geldt weer, bij twijfel neem vooral contact op! 

Is het een kraamcadeautje? Veel ouders hebben al wat setjes in de allerkleinste maatjes, en zullen heel blij zijn met maat 62 of 68.

LeeftijdMaat
Prematuur46
0-1 maanden50
1-2 maanden56
2-4 maanden62
4-6 maanden68
6-9 maanden74
9-12 maanden80
12-18 maanden86
18-24 maanden92
2-3 jaar98
3-4 jaar104
4-5 jaar110
5-6 jaar116

Kan ik mijn bestelling retourneren?
Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Misschien omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je kunt me dit laten weten per mail of via het contactformulier op de website.

Je hebt na aanmelding nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het orderbedrag exclusief verzendkosten teruggestort.

De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening, langsbrengen in Rockanje mag natuurlijk ook.

Producten die geretourneerd worden moeten in originele staat teruggestuurd worden, ongedragen en ongewassen. Als ik het product onbeschadigd ontvang en de verpakking niet méér beschadigd is dan nodig om het product te proberen, accepteer ik de retourzending en wordt het aankoopbedrag van het teruggestuurde artikel teruggestort.

Behandel het product dus met zorg, zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is en maak gebruik van track&trace om er zeker van te zijn dat je retourzending goed terecht komt.

Je zal begrijpen dat aangepaste bestellingen, zoals broekjes die naar wens langer of korter zijn gemaakt, niet geretourneerd kunnen worden.